dijous, 14 de gener del 2016

Presentació Informe sobre els trastorns de comportament en adolescents

Informe sobre els trastorns de comportament en adolescents

El proper dijous 28 de gener tindrà lloc la presentació d'un informe que tractarà sobre els adolescents amb trastorns de comportament.  L'estudi, coordinat per un equip de professionals de l'Hospital Sant Joan de Déu, s'ha basat en la realització d'enquestes a diferents grups de públics i tracta de proposar recomanacions dirigides a cobrir les necessitats actuals per a un correcte abordatge d'aquests problemes.

A qui va dirigit l'informe

L'informe va dirigit a un públic amb un perfil molt ampli, tots ells amb algun tipus de relació amb adolescents amb algun trastorn de comportament:
Pares, mares, familiars o tutors legals de nens i adolescents amb problemes de comportament.
Mestres i equip docent d'escoles i instituts.
Pedagogs i altres professionals de l'educació.
Pediatres o professionals de la salut.
Psiquiatres, psicòlegs o altres professionals de la salut mental. 

Objectiu de l'informe

L'objectiu general de l'estudi ha estat analitzar l'opinió dels professionals de pediatria, salut mental, professors i pares sobre els aspectes més rellevants de la detecció precoç, la prevenció i el tractament dels trastorns de conducta, amb tal deproposar recomanacions dirigides a cobrir les necessitats actuals per a un correcte abordatge d'aquests problemes.

Autors de l'informe

L'informe ha estat coordinat pel Dr. Josep Lluís Matalí, psicòleg clínic i coordinador de la Unitat de Conductes Addictives del Servei de Psiquiatria i Psicologia Infantil i Juvenil de l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

L'estudi ha comptat amb la participació dels següents autors: 

Dr. Óscar Andión Perez. Psicòleg del Servei de Psiquiatria de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron. Departament de Psiquiatria i Medicina Legal. Universitat Autònoma de Barcelona.
Dra. Carme Valls Sirera. Pediatra del Servei de Psiquiatria de l'Hospital de Nens de Barcelona.
Dr. Toni Cañete Ramírez. Psicòleg del Departament de Psiquiatria i Medicina legal. Universitat Autònoma de Barcelona.
Dra. Marta Pardo Gallego. Psiquiatra del Servei de Psiquiatria i Psicologia de l'Hospital Sant Joan de Déu.
Dr. Marc Ferrer Vinardell. Psiquiatra del Servei de Psiquiatria de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron. Departament de Psiquiatria i Medicina legal. Universitat Autònoma de Barcelona.

L'informe ha comptat amb la col·laboració d'Ordesa i la coordinació i edició han anat a càrrec del propi Hospital Sant Joan de Déu.

Quan i on es presenta


La presentació tindrà lloc a l'Auditori Docent de l'Hospital (edifici de la Fundació Sant Joan de Déu) el proper dijous 28 de gener a les 19:00h.

Per assistir a l'acte t'has d'inscriure mitjançant una d'aquestes opcions:
Accedint a aquest formulari.
Enviant un correu a aula@hsjdbcn.org.
O trucant al telèfon 93 253 21 30 (només dies laborables)

Comparteix