dimecres, 17 de juny del 2015

Jornada Tècnica "Horts escolars ecològics"

El divendres dia 17 de juliol de 2015 tindrà lloc la Jornada Tècnica "Horts escolars ecològics", a l'Hort de la Sínia de Tamarit (Altafulla).
L’hort escolar ens ofereix models didàctics que potencien la comprensió dels conceptes de biodiversitat, ecosistema i ecologia bàsica. Facilita la comprensió de les interrelacions dels éssers humans entre si i amb la natura, emmarcant tot això dins d’un projecte educatiu global. Aquesta jornada vol donar a conèixer les eines essencials per a dissenyar un hort escolar ecològic. Podreu trobar tota la informació i el procés d'inscripció al següent enllaç.

dimarts, 16 de juny del 2015

II Jornades de pràctiques de referència per a l'èxit escolar 2015 #pracXTI15

Els Serveis Territorials d'Ensenyament amb la col·laboració de la Inspecció Educativa i dels Centres de Recursos Pedagògics, organitza les II Jornades de pràctiques de referència per a l'èxit escolar 2015 #pracXTI15, que tindran lloc els dies 2 i 3 de juliol de 2015, de les 9.00 a les 14.00 h., a l'Institut Pere Martell de Tarragona. 


Podeu veure el programa i fer la inscripció, fins el 30 de juny, des d'aquesta pàgina o a través dels següents llocs:
7000360507 Pràctiques de referència per a l’èxit escolar 2015.(Educació Infantil i Primària)
7000400507 Pràctiques de referència per a l’èxit escolar 2015.(Educació secundària)

dilluns, 15 de juny del 2015

4a Edició dels Premis d'Educació "Josep Vives Ciurana"

L’Ajuntament de Tarragona mitjançant l’Institut Municipal d’Educació (IMET), en coorganització amb l’empresa Repsol, convoquen la 4a edició dels Premis IMET d’Educació “Josep Vives Ciurana”, amb la voluntat de reconèixer i donar a conèixer el treball que desenvolupen els centres educatius com a comunitat educativa (professorat, alumnes, pares, personal no docent).

Els projectes es poden presentar fins al 14 de juliol i els guanyadors es faran públics en un acte al mes de novembre de 2015.

Els Premis IMET d’Educació “Josep Vives Ciurana” s’orienten al reconeixement de les aportacions educatives i socioeducatives orientades a la millora de la cohesió social, la preservació i sostenibilitat del medi ambient, el coneixement de les tecnologies de la informació i comunicació, la difusió de la llengua catalana, la cultura, les arts i el coneixement del patrimoni històric de la ciutat. Una de les novetats d’aquesta quarta edició és l’ampliació dels àmbits educatius que es premiaran. S’afegeix una nova categoria de premis, Educació Especial, i ara en seran quatre:

Llars d’Infants 0-3 anys
Educació Infantil 3-5 anys
Educació Primària 6-12 anys
Educació Especial

Els “Premis IMET d’Educació “Josep Vives Ciurana” tenen una dotació econòmica de 1.200 euros per a cadascuna de les categories, que serà aportada per l’empresa col·laboradora, Repsol. En totes les edicions dels premis també s’han entregat diversos accèssits, tots ells amb alguna dotació econòmica.

Podeu trobar més informació en aquest enllaç

Horari d'estiu CRP

Horari d'estiu CRP

Des del dia 8 de juny fins al 14 de juliol, el CRP farà horari intensiu de 8 a 15 hores. El dia 9 de juliol per formació i el dia 15 de juliol, últim dia de treball, el servei romandrà tancat. 

dijous, 4 de juny del 2015

Formació d'estiu de la URV per alumnes d'ESO

La URV, en concret el CAE, Centre d'Atenció a l'Estudiant vol oferir als estudiants de secundària formació científica sobre les diferents disciplines que s’imparteixen a la Universitat, de manera que eixampli els seus coneixements i que els desperti vocacions científiques i professionals. S'ofereixen 8 activitats:

Comparteix