divendres, 23 d’octubre del 2015

Nou Taller Obert: Coneix la meva XTEC

S'ha obert un nou grup anomenat Taller Obert: Coneix La meva XTEC”. La finalitat d'aquest grup és realitzar un taller d'aprenentatge col·laboratiu entre iguals sobre algunes de les eines que ofereix La meva XTEC amb la tecnologia de Google, els calendaris, els documents i els llocs web.
Aquest primer taller obert s'ha plantejat com a experiència pilot i es tractaran aspectes molt bàsics de les eines que ofereix La meva XTEC.
A partir d'ara i fins al dia 31 d'octubre de 2015, que començarà el taller, us podeu inscriure unint-vos al grup. La proposta d'activitats i el seu plantejament es troben a un lloc web (site) al qual podeu accedir-hi clicant aquí.  Cal donar-se d'alta a la Xarxa docent 2.0Apunteu-vos-hi i comenteu-lo als vostres companys i companyes.

D'altra banda des del Servei TAC (Tecnologies per a l'Aprenentatge i el Coneixement) i amb la col·laboració dels referents TACs del CRP, hem fet un recull d'aplicacions educatives, algunes molt conegudes  però d'altres no tant, amb l'objectiu i la finalitat que totes siguin útils (algunes són de pagament):
Eines educativesDefinició


Catàleg de recurs didàctics web 2.0Per a l'ús del professorat, estructurat en una classificació pedagògica i basada en experiències d'aula, on poder accedir a les eines de lliure distribució de la Web 2.0
EduCat 2.0Promou l’ús dels instruments digitals en els processos d’ensenyament i aprenentatge amb la incorporació d’ordinadors portàtils i de sistemes de projecció interactiva a les escoles amb cicle superior de primària i als centres públics de secundària.
Aplicacions per a PrimàriaAplicacions són orientatives segons les diferents necessitats que pot haver a l'aula. Van acompanyades d'experiències de les escoles de Catalunya.
Aplicacions per a SecundàriaAplicacions són orientatives segons les diferents necessitats que es donen amb l'alumnat a l'aula. Van acompanyades d'experiències dels instituts de Catalunya.
Web 2.0 Cool tools for schoolsWeb que conté eines per l’escola.

Comparteix