dijous, 8 d’octubre del 2015

Aplicacions educatives






La meva XTEC
El compte XTEC incorpora elements i funcionalitats basats en la tecnologia Google Apps per a l'Educació que ofereixen aplicacions avançades de col·laboració i comunicació amb les següents característiques:

Catàleg de recurs didàctics web 2.0
Per a l'ús del professorat, estructurat en una classificació pedagògica i basada en experiències d'aula, on poder accedir a les eines de lliure distribució de la Web 2.0

EduCat 2.0
Promou l’ús dels instruments digitals en els processos d’ensenyament i aprenentatge amb la incorporació d’ordinadors portàtils i de sistemes de projecció interactiva a les escoles amb cicle superior de primària i als centres públics de secundària.

Aplicacions per a Primària
Aplicacions són orientatives segons les diferents necessitats que pot haver a l'aula. Van acompanyades d'experiències de les escoles de Catalunya.

Aplicacions per a Secundària
Aplicacions són orientatives segons les diferents necessitats que es donen amb l'alumnat a l'aula. Van acompanyades d'experiències dels instituts de Catalunya.

Web 2.0 Cool tools for schools
Web que conté eines per l’escola

Imagina
Eines i aplicacions per a treballar la robòtica educativa i la programació

Ús dispositius mòbils a l’aula
L’ús de dispositius mòbils requereix establir pautes clares, factibles, que els propis alumnes comparteixin i puguin ajudar a aplicar i actualitza

mSchools ToolboxmSchools Toolbox et facilita l’accés a un contingut mòbil educatiu de qualitat. Inspira’t i troba les millors apps i experiències per a l’aula.
Des del Servei TAC dels SSTT a Tarragona ens fan arribar un recull d'aplicacions educatives, algunes molt conegudes però d'altres no tant, amb l'objectiu i la finalitat que totes siguin útils (algunes són de pagament):

Comparteix