dijous, 9 d’abril del 2015

VII Jornada de Formació per a professorat d'Educació Física

El proper dissabte 11 d'abril tindrà lloc al Complex Educatiu de Tarragona, la VII Jornada de formació per a professorat d'Educació Física, organitzada pel  Centre de Recursos Pedagògics del Tarragonès i el Consell Esportiu del Tarragonès, amb la col·laboració del Complex Educatiu de Tarragona i dels diferents formadors i entitats participants.


PROGRAMA:

9 - 9.20h.- LLIURAMENT DE DOCUMENTACIÓ I DISTRIBUCIÓ DE TALLERS. Aula del menjador del Complex Educatiu de Tarragona (entrada lateral)

9.20 – 9.35h.- PRESENTACIÓ DE LA JORNADA. Sra. M. Àngels González Estremad, Directora dels Serveis Territorials del Departament d’Ensenyament. Sra. Gemma Solé i Boronat, Representant Territorial de la Secretaria General de l’Esport a Tarragona. Sr. Raül Font-Quer i Plana, President del Consell Esportiu del Tarragonès.

9.40 – 10.30h.- CONFERÈNCIA. "PARLAR PER COMUNICAR”. Sra. Lourdes Carrascon (Llicenciada en Psicologia. Màster en Avaluació de la Conducta. Psicòloga adscrita al Centre d’Alt Rendiment).

10.30 – 10.55h.- PAUSA.
11.00 – 12.25h.- 1r TORN DE TALLERS

12.30 - 13.55h.- 2n TORN DE TALLERS

14.00h.- FINALITZACIÓ JORNADA

TALLERS PROGRAMATS:

1.- ELS ESCACS A L’ESCOLA. Sra. Marta Amigó (formadora de la comissió coordinadora del projecte “Escacs a l’Escola” de la Federació Catalana d’Escacs). Taller teòric i pràctic sobre l’ús dels escacs com a eina educativa, amb la qual es poden treballar diferents capacitats, habilitats i valors. Informació sobre el projecte "Escacs a l’escola".

2.- DANSES POPULARS i FESTIVES. Sra. Rosa Llorach (presidenta i coordinadora de l’escola de dansa de l’Esbart Santa Tecla de Tarragona), amb el suport de Mireia Pous, tècnica de l’escola. Una petita introducció a les danses més populars i festives de les nostres terres. Un taller per treballar la coordinació, el ritme i el moviment en grup a través de senzilles danses

3.- NIHON TAI JITSU INFANTIL Sr. Enric Gil (Tècnic de l’Escola d’Arts Marcials Tradicionals Budo Shin de Tarragona), amb el suport de José Luis Infante, tècnic del club.Art marcial de defensa tàctica, molt adaptat als infants pels valors inherents a la seva pràctica, per l’autocontrol i pel coneixement del propi cos que els hi proporciona.

Comparteix