dimecres, 15 d’abril del 2015

Ciència, tecnologia i ensenyament, junts a Tarragona.

Mocs de dinosaure? Màgia o ciència?
Ciència, tecnologia i ensenyament, junts a Tarragona!


Els dies 16 i 17 d'abril, hi haurà, a Tarragona, dues trobades que tenen com a finalitat la divulgació i l’impuls de la ciència i la tecnologia als centres educatius de la demarcació.

Fòrum exPRImenta, 16 d’abril al matí. Primera edició d’una trobada d'alumnat d'Educació Primària al Complex Educatiu de Tarragona i que durant un matí exposen un experiment realitzat a classe davant d'altres alumnes d'altres centres educatius. Aquest primer any hi participen: ESC. Pau DelclòsBoles que desapareixen. Màgia o ciència?  Es preveuen nevades al Complex EducatiuESC. El Miracle Paper marmolat,  Els volcansESC. CampclaJuguem amb líquids, Inflem un globus sense bufarESC. Sant Salvador Joguines químiques: Blandiblú, Flubber o mocs de dinosaure. ESC. Pax Taller dels sentits. 

IX Fòrum TRICS17 d’abril al matí. Novena edició del Fòrum que consisteix en l'exposició pública per part d’alumnat de segon curs dels treballs de recerca de batxillerat  i crèdits de síntesi de Cicles formatius de grau superior de formació professional. Acte adreçat a tota la comunitat educativa i especialment als alumnes de primer curs. Aquest any hi participen 28 centres educatius de la demarcació de Tarragona (Alt Camp, Baix Camp, Conca de Barberà i Tarragonès), s'exposen 131 treballs de recerca de ciències i tecnologia, hi assisteixen 900 alumnes de Batxillerat acompanyats de 56 professor/res tutors i compta amb el suport de 14 professionals de Serveis Educatius i d’altres unitats del Departament d’Ensenyament en l’organització de l’esdeveniment.

Comparteix