dimecres, 21 de gener del 2015

Debat: Les expectatives del professorat, clau de l'èxit educatiu?

La Fundació Jaume Bofill organitza el proper 29 de gener a les 18 hores, el Debat, emès en directe via streaming: Les expectatives del professorat, clau de l'èxit educatiu?

Quins factors ajuden a explicar la formació d’expectatives dels docents sobre l’èxit de l’alumnat? Quin rol juguen les polítiques de formació del professorat al nostre país sobre aquesta qüestió? Què pot fer el centre per ampliar les expectatives acadèmiques tant de l’alumnat i les seves famílies com del professorat? Com podem contribuir a crear una cultura d’altes expectatives d’èxit de tot l’alumnat entre el professorat?. Intervindran:

- Mieke Van Houtte, doctora en sociologia, professora de la Universitat de Ghent (Bèlgica). Experta en cultura escolar i desigualtats educatives.
- Aina Tarabini, professora de sociologia de l’educació de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), investigadora del grup de recerca en Globalització, Educació i Polítiques Socials (GEPS) i directora del projecte de recerca sobre abandonament escolar prematur ABJOVES.
- Xavier Murillo, cap d’estudis de l’Institut Sant Andreu.
- Enric Prats, professor de pedagogia internacional de la Universitat de Barcelona (UB) i membre del Grup de Recerca en Educació Moral (GREM).
Moderarà Ismael Palacín, director de la Fundació Jaume Bofill.
Accés lliure i gratuït.

El debat es podrà seguir per streaming a través de la pàgina web de la Fundació, i també per Twitter @FundacioBofill, amb el hashtag #aulabofill.

Comparteix