dimecres, 28 de gener del 2015

Quin model de F. P. dual necessita Catalunya?

Dijous, 5 de febrer de 2015 a les 18.30 h al Palau Robert (Passeig de Gràcia, 107), la Fundació Bofill debatrà sobre aquestes qüestions i moltes més:

Quin model de formació professional dual necessita Catalunya?

Quins són els elements fonamentals que poden assegurar la qualitat del model? Quines millores aporta la formació professional dual a l'aprenentatge i ocupabilitat dels joves? La formació professional dual és la millor opció per a tots els alumnes i totes les empreses? Quins estàndards d'aprenentatge s'han d'aplicar i qui els ha de definir?

A l'Aula també es presentarà el llibre Un model de formació professional dual per a Catalunya? Reptes en el disseny i implementació de la reforma; els autors del qual són Òscar Valiente (coordinador), Rosario Scandurra, Adrián Zancajo i Chris Brown.

Intervindran:

- Òscar Valiente, professor de sociologia de l'Educació a la Universitat de Glasgow i autor de "Un model de formació professional dual per a Catalunya? Reptes en el disseny i implementació de la reforma" .

- Eloi Cortés, vicepresident primer del CNJC.

- Narcís Bosch, director gerent del Consell General de Cambres.

- Maria Pilar Godinez, cap d'estudis d'FP l'Institut Joan Brossa.

- Guillem Salvans, Senior Project Manager per a Catalunya de la Fundació Bertelsmann.

Moderarà: Ismael Palacín, director de la Fundació Jaume Bofill.

Accés lliure i gratuït. Si vols asistir de forma presencial, et pots inscriure aquí: Inscripció presencial; i si vols seguir-ho en directe et pots inscriure aquí: Inscripció per streaming(retransmissió en línia de l'acte). El debat es podrà seguir per streaming a través d'aquesta web, i també per twitter@FundacioBofill i amb el hastag #aulabofill.

Comparteix