dimarts, 28 de gener del 2014

FIC-CAT Centres Educatius

El Festival FIC-CAT 2014 es desenvoluparà del 3 al 8 de juny a Roda de Berà. Les inscripcions per a la modalitat CENTRES EDUCATIUS del FIC-CAT 2014 ja són obertes. Des del web entreu a la pestanya CONCURS, llegiu les BASES i inscriviu la producció del vostre centre. El termini de recepció de treballs acaba el 28 de març de 2014.

dilluns, 20 de gener del 2014

I Premi de Narrativa Curta Port de Tarragona

El CRP del Tarragonès col·labora amb el  Centre d'Estudis Marítims i d'Activitats del Port de Tarragona que convoca el I Premi de Narrativa Curta Port de Tarragona, amb  l'objectiu de promoure l’ús literari del català als centres de secundària del Tarragonès. Les narracions han de versar sobre el  tema portuari o marítim, preferentment del litoral tarragoní. Més informació a la nostra pàgina web: https://sites.google.com/a/xtec.cat/crp-tarragones/premi_narrativa

divendres, 17 de gener del 2014

Xerrada: Principis de l'educació creadora

El proper divendres 31 de gener, a les 18 hores, tindrà lloc a la Biblioteca Pública de Reus la xerrada: Principis de l'Educació Creadora, a càrrec de Miguel Castro, professor de pintura i col·laborador i divulgador de la filosofia del creador Arno Stern, l'Educació creadora, basada en la no intervenció i en la lliure expressió del desenvolupament de la capacitat creadora dels infants. Tots dos, amb Vega martín formen el col·lectiu DirayaLa xerrada és una activitat introductòria al curs intensiu que Miguel Castro portarà a terme els dies 1 i 2 de febrer a Reus (lloc per confrimar). Resum programa del curs, (més informació sergiag@tinet.org):

1.- La capacitat creadora de l’èsser humà
 -¿Què és la capacitat creadora?
 -Cultura: creació versus consumisme
 -La capacitat creadora no es dóna ni es permet, es té
2.- L'Educació Creadora. Origen: Arno Stern.
3.- Condicions de l'Educació Creadora
 -Grups heterogenis per a las relacions
 -Espais on no existeix el judici
 -Equilibri entre l’espai personal i el del grup
 -La assistència al joc
5.- El concepte de “Formulació”, vinculat al joc de pintar.
4.- Extrapolació de les condicions de la Educació Creadora a diferents contextes i espais vitals quotidians.

dijous, 16 de gener del 2014

Lecture + Workshop: Inspire students to learn

El proper dimarts 4 de febrer a l'INS Martí Franqués de Tarragona tindrà lloc l'activitat: Lecture + Workshop: Inspire students to learn. Igniting their curiosity to read all kind of texts. Més informació i inscripcions fins el 24 de gener via http://www.xtec.cat/web/formacio/gestio/cercador_activitats  Codi activitat: 7001030542


dimecres, 8 de gener del 2014

Noves activitats de formació. Inscripció

A partir d'avui dia 8 i fins  e l 19 de gener resta obert el període d'inscripció (http://www.xtec.cat/web/formacio/gestio/cercador_activitats) a les següents activitats de formació del professorat:

1. Cicles de conferències
 (les  dues  activitats tenen el mateix contingut i objectius però organitzades amb dates diferents per donar més opcions al professorat a l'hora assistir-hi)
Destinataris/es: Adreçades a equips de mestres. Cal que assisteixin un mínim de quatre o cinc mestres per centre: d'educació infantil, de cicle inicial, algú de l' equip directiu o el coordinador d'educació infantil, també hi pot assistir algun mestre d'educació especial.

  • 7091500509   Del llenguatge oral a la llengua escrita: la competència comunicativa oral.Del dimecres  22/1/2014 al 21/6/2014 (15 hores) de 17:30h a 20:30h. Lloc: CRP del Tarragonès. Complex Educatiu de Tarragona
  •  7091510509   Del llenguatge oral a la llengua escrita: la competència comunicativa oral.Del dimarts 28/1/2014 al 18/3/2014 (15 hores) de 17:15h a 20:15h.Lloc: CRP del Tarragonès. Complex Educatiu de Tarragona
2. Conferència oberta a tot el professorat:
  • 7090211709   Trastorns de la conducta alimentaria a l'aula. Claus de detecció i d'actuació. El dimarts 4 de febrer  (2 hores) de 17:00h a 19:00h. Lloc: CRP del Tarragonès. Complex Educatiu de Tarragona.

Comparteix