dijous, 25 de setembre del 2014

Jornades dels Trastorns d’Espectre Autiste (TEA). Reus 2014

Reus, 2 i 16 d’octubre, 6 i 20 de novembre i 4 de desembre. Totes les sessions són els dijous de 17:30 a 19:30 a la Sala d’Actes de l’INS Gaudí de Reus

Les Jornades són un cicle de conferències per l'intercanvi d'experiències i pràctiques professionals a l'entorn de l'acompanyament dels infants i adolescents amb TEA i les seves families. 
L'activitat pretén ser un punt de trobada entre professionals de l'ensenyament, salut, benestar social i família i families d'infants i adolescents amb autisme per a reflexionar, transmetre punts de vista, informar dels serveis i programes del territori per a intervenir amb persones amb TEA i les seves families i novetats en investigacions sobre el TEA, compartir experiències educatives i compensar en l'abordatge psicoeducatiu dins i fora del centre educatiu.
Sessió 1: Inauguració a càrrec de la Directora dels serveis Territorials d'Ensenyament a Tarragona, Sra m Àngels González Estremad.Col•laboració interdepartamental d’atenció a les persones amb TEA: * Pilar Gil (10')Organització i coordinació entre CSMIJ i UFTEA a Tarragona.

Sessió 2: Detecció, atenció precoç i seguiment terapèutic dels infants i adolescents amb TEA. Exposició CSMIJ Tarragona (30'): Pilar Gil (15'), psicoteràpia grupal per pares amb fills afectes de TEA (grup de suport/grup psicoeducatiu). Blanca Tàrrega i Olga Ibáñez (15'), psicoteràpia de grup en nens TEA.

Sessió 3: El diagnòstic TEA: col•laboració entre Departament d’Ensenyament amb departament de salut i noves investigacions.

Sessió 4: El centre educatiu: pràctiques de referència. El treball educatiu amb les famílies.

Sessió 5: L’entorn social de l’infant i l’adolescent amb TEA: la família i el lleure

Inscripció via  http://www.xtec.cat/web/formacio/gestio/cercador_activitats amb el codi d'activitat 7021941702
 

Comparteix