dimecres, 6 de febrer del 2013

X(p)rimenta 2013 . Fes un vídeo d'un principi científic tècnic

06/02/2013. X(p)rimenta 2013 s’adreça a professors i alumnes de Primària, ESO, Batxillerat i Cicles Formatius. Es tracta de filmar un experiment senzill en vídeo amb l’objectiu d’il•lustrar algun principi científic i tecnològic interessant. Els vídeos han de ser de durada curta (3 minuts com a màxim).
Els millors vídeos s’incorporaran a la base de dades d’experiments científics del portal www.recercaenaccio.cat. A més es concediran diversos premis en metàl•lic per a les escoles, vals per a una estada de cap de setmana a un Vilar Rural per al professorat i entrades per visitar centres científics per als alumnes.
La inscripció es clou el 31 de març de 2013, però hi ha temps per a realitzar i lliurar el vídeo fins al 30 d'abril de 2013.
X(p)rimenta 2013 és una iniciativa de la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació i de l'Associació Catalana de Comunicació Científica, que enguany compta amb el patrocini dels Vilars Rurals, del Grup SERHS.
X(p)rimenta 2013 compta amb el suport del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, Fundació La Caixa, l’Escola de Telecomunicació i Aeronàutica de Castelldefels (Universitat Politècnica de Catalunya), el Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya i Physics.
Per a més informació, consulteu www.recercaenaccio.cat
Si voleu efectuar una consulta podeu adreçar-vos a david.segarra@fundaciorecerca.cat 

Comparteix