dimarts, 5 de febrer del 2013

Avui 5 de febrer se celebra el Dia de la Internet Segura

05/02/2013. L'adquisició de la competència digital i l'exercici responsable de la ciutadania passa per tenir coneixements i ser conscients tant del potencial de les tecnologies com d'allò que pot comportar riscos, de la construcció de la pròpia identitat digital i saber salvaguardar les dades personals, detectar abusos i saber demanar ajut o conèixer els sistemes de protecció contra les amenaces. 
En aquesta línia varem crear la presentació "Xarxes socials amb seny" a petició de l'Institut Comte de Rius. Es va fer la xerrada el passat divendres, dia 1 de febrer. La presentació anava acompanyada d'una e-Nota, document recopilatori d'informacions interessants complementàries.
Podeu emprar lliurement la presentació i nota o, si ho creieu oportú, demanar que vinguem del CRP a exposar-ho. 
L'ús responsable i crític dels mitjans i serveis tecnològics és un tema important que mereix atenció i conscienciació. Per a tenir l'oportunitat de reflexionar al voltant de la seguretat a Internet per a joves i menors, s'organitza el Dia de la Internet Segura. El Departament d'Ensenyament, com en anys anteriors, es fa ressò de la celebració i posa a l'abast dels centres educatius de Catalunya materials didàctics per treballar el tema a l'aula.


Comparteix