dimecres, 30 de gener del 2013

Premi Escola, Agricultura i Alimentació Ecològica

30-01-2013. El Departament d'Agricultura premiarà el millor hort escolar ecològic.
Hi ha una única modalitat de premi on s’inclouen diferents projectes que tinguin en comú l’objectiu de treballar dins l’entorn educatiu alguna temàtica relacionada amb la producció agrària i l’alimentació ecològica. 
En són exemples els projectes d’hort escolar de manera global, experiències concretes d’aula per portar a terme activitats a l’hort o al menjador escolar, l’elaboració de materials de suport o iniciatives que portin el treball escolar al voltant de l’hort, l’agricultura o l’alimentació ecològica més enllà de l’escola. 
El termini de presentació finalitza el dilluns 8 d’abril i el veredicte dels premis es realitzarà en un acte públic, dins el marc de la fira BioCultura, que tindrà lloc els dies 25, 26, 27 i 28 d’abril. 
S’atorgaran tres premis, que consistiran en un guardó d'autor i 700 €, 500€ i 300€ per al primer, segon i tercer projecte guanyador.
Per participar-hi, només cal omplir el formulari d’inscripció que trobareu al web www.mamaterra.info i enviar la memòria de l’experiència per mail a l’adreça mamaterra.info@gmail.com

Comparteix